Ontdek alle voordelen van MEXEM

 

Extreem lage en transparante tarieven

Het openen van een rekening bij MEXEM is geheel gratis. 

U kunt uw rendement bij MEXEM maximaliseren door middel van:

Lage tarieven
Geen inactiviteitskosten
Gratis telefonische orders
Geen ticketkosten, geen minimums & geen bewaarloon
Geen technologie, software, platform of rapportagekosten

Doordat onze tarieven zowel eerlijk als transparant zijn komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Bij ons betaalt u enkel voor de diensten waarvan u gebruik maakt.

Professionele tools & rapportages

Gegarandeerd de beste prijs-executie met onze SmartRouting

 

Wist u dat de meeste brokers tegen uw order in handelen of het zelfs doorverkopen aan derden om uit te voeren? De daaropvolgende slechte executie kost u vaak meer dan de commissie die u voor de transactie betaalt.
Met SmartRouting wordt er voortdurend gezocht naar de best beschikbare executieprijs voor uw transacties om zo uw rendement te maximaliseren.

Persoonlijke service

Uw eigen relatiemanager

 

Onze financiële professionals staan u graag te woord om u verder te helpen of u uit te leggen hoe u het best gebruik kan maken van alle beschikbare technische instrumenten. Met deze kennis op zak bent u beter in staat om geïnformeerde beslissingen te maken bij het beleggen.
 

Wij staan voor u klaar met de benodigde begeleiding zodat ook u deel kan uitmaken van onze MEXEM elite beleggersgroep. Elke klant krijg een persoonlijke relatiemanager toegewezen zodat er altijd een aanspreekpunt beschikbaar is tijdens zowel de Belgische en Nederlandse als Amerikaanse beurstijden!

Wereldwijd beleggen

Voordelig handelen op meer dan 125 beurzen in 31 landen

MEXEM biedt u de mogelijkheid om wereldwijd te handelen. U kunt bij ons handelen op ruim 125 markten verdeeld over 31 landen met een groot aanbod aan beleggingsproducten.

Zo kunt u bij MEXEM beleggen in aandelen, opties, futures, obligaties, valuta, sprinters, turbo's en ETF's - allemaal vanuit dezelfde effectenrekening.

Bekroond handelsplatform

Altijd en overal handelen op de beurs met uw pc, tablet of smartphone

Het handelsplatform Trader WorkStation (TWS) is speciaal ontwikkeld door en voor beleggers. Dat wil zeggen dat u gemakkelijk transacties kan uitvoeren en op elk moment van de dag een goed overzicht kan bewaren van uw portefeuille. TWS is al voor het 10e jaar op rij tot beste beleggingssoftware bekroond door het vakblad Barron's. U komt bij ons terecht op een zeer veilig en uitgebreid platform dat u in staat stelt om snel en effectief wereldwijd te handelen.

Kortom, u heeft alle mogelijkheden en tools tot uw beschikking om aan de slag te gaan als succesvol belegger!

Regulering & Veiligheid

MEXEM heeft een samenwerking met Interactive Brokers (IB). De rekeningen van onze rekeninghouders zijn door de Securities Investor Protection Corporation (SIPC) automatisch verzekerd voor een waarde tot $500.000 (inclusief maximaal $100.000 in cash). Daarbovenop is elke rekening verzekerd bij Lloyd’s of London met een aanvullende verzekering voor een waarde tot $29.500.000 (inclusief maximaal $900.000 in cash). In totaal bent u dus ten alle tijde verzekerd voor 30 miljoen dollar.

MEXEM voldoet aan alle EU-regulering en wordt gereguleerd door CySEC. Verder zijn we ook geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Klachteninstituut voor Financiële Dienstverlening (KiFiD) in Nederland en bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) in België. Daarnaast worden wij ook gereguleerd door de Amerikaanse SEC, FINRA en NFC. 


Zowel de Amerikaanse als Europese regelgeving verplicht ons om al uw beleggingen op uw naam te bewaren én dit op een gesegregeerde rekening. Dit wil zeggen dat uw beleggingen bij eventueel faillissement van MEXEM of Interactive Brokers nooit kunnen worden aangesproken en dus niet in gevaar komen.

Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen, Nederland

Keizer Karellaan 584. 5e verdieping, 1082 Brussel. België

1st Arch. Kyprianou St. Loucaides Building, Limassol, 3036, Cyprus

+31-202622685 | +32-35470144  | +357-25030447

  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Risicowaarschuwing: Mexem levert brokeragediensten met betrekking tot verschillende financiële instrumenten, waaronder aandelen, opties, futures, termijnopties, ETF's, warrants, gestructureerde producten, SSF's, obligaties, fondsenindexen. Alle vormen van financiële handel en beleggingen, inclusief beleggingen die worden aangeboden door Mexem, brengen risico's met zich mee voor de geïnvesteerde fondsen en vereisen daarom expertise, kennis en begrip van de risico's De brokeragediensten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers.

 

Alvorens een beslissing te nemen met betrekking tot financiële handel of belegging, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaringsniveau en risicotolerantie zorgvuldig te overwegen, en het wordt ten zeerste aanbevolen dat u een onafhankelijke financieel adviseur raadpleegt voordat u een dergelijke beslissing neemt. Mexem kan van tijd tot tijd algemene marktevaluaties, lessen en / of seminars over verschillende onderwerpen geven, die geen beleggingsadvies vormen. Daarbij houdt Mexem geen rekening met uw beleggingsdoelstellingen, ervaringsniveau en risicotolerantie, en dergelijke diensten moeten niet worden gezien als beleggingsadvies of enige vorm van aanbeveling. U moet er ook rekening mee houden dat prestaties uit het verleden geen betrouwbare indicator zijn voor toekomstige resultaten.

 

Elk gebruik van de Mexem website en alle transacties die via deze website worden gemaakt, zijn onderworpen aan onze Algemene Voorwaarden, inclusief alle bijlagen daarvan, die u grondig moet lezen voordat u op de website gaat handelen.

Elke advertentie of communicatie betreffende de distributie van derivaten die binnen het toepassingsgebied van de verordening van de FSMA van 26 mei 2016 betreffende de distributie van bepaalde afgeleide financiële instrumenten aan particuliere klanten vallen, is niet gericht aan het Belgische publiek.”

 

Opties brengen risico's met zich mee en zijn niet geschikt voor alle beleggers. Lees voordat u investeert in opties de "Kenmerken en risico's van gestandaardiseerde opties". Ga voor een exemplaar naar http://www.theocc.com/about/publications/character-risks.jsp. Alvorens te handelen, moeten cliënten de relevante verklaringen over het vrijgeven van risico's lezen op onze pagina Waarschuwingen en bekendmakingen - http://www.interactivebrokers.com/disclosures. Handelen in marge is alleen voor ervaren beleggers met risicovolle tolerantie. U kunt meer verliezen dan uw initiële investering. Zie http://www.interactivebrokers.com/interest voor meer informatie over marginaleveringstarieven. Futures brengen een hoog risico met zich mee en zijn niet geschikt voor alle beleggers. Het bedrag dat u mogelijk verliest, kan groter zijn dan uw initiële investering. Lees voordat u beveiligingsfutures verhandelt de Security Futures Risk Disclosure Statement. Ga voor een exemplaar naar http://www.interactivebrokers.com/disclosures. Er is een aanzienlijk risico van verlies bij het handelen in vreemde valuta. De valutadatum van valutatransacties kan variëren als gevolg van tijdzoneverschillen en feestdagen. Bij het handelen op buitenlandse valutamarkten kan het nodig zijn om geld te lenen om transacties in vreemde valuta af te handelen. Bij het berekenen van de transactiekosten op meerdere markten moet rekening worden gehouden met de rente op het geleende geld.

 

Interactive Brokers LLC "is een geregistreerd Broker-Dealer, Futures Commission Merchant en Forex Dealer Member, gereguleerd door de US Securities and Exchange Commission (SEC), de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) en de National Futures Association (NFA), en is een lid van de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) en verschillende andere zelfregulerende organisaties. Interactive Brokers onderschrijft of beveelt geen enkele financiële instelling of financiële dienstverlener aan, inclusief brokers, introducing brokers & andere externe financiële adviseurs of hedgefondsen. Interactive Brokers biedt executie- en clearingservices aan klanten. Geen van de hierin opgenomen informatie vormt een aanbeveling, aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod van Interactive Brokers om een effect, financieel product of instrument te kopen, verkopen of te behouden of om deel te nemen aan een specifieke beleggingsstrategie. Interactive Brokers geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt aangeboden.

 

Trader Workstation℠ is een handelsmerk van Interactive Brokers http://www.interactivebrokers.com/
TWS® is een geregistreerd handelsmerk van Interactive Brokers http://www.interactivebrokers.com/

 

Gebruik de bovenstaande suggesties of advies voor aankoop en / of verkoop en / of bezit van effecten en / of financiële activa van welke aard niet. Degene die deze instructie schendt, doet dit op eigen initiatief en het is zijn / haar eigen verantwoordelijkheid. De informatie die via e-mail wordt verstrekt, is niet bedoeld om alle noodzakelijke informatie voor een belegger te bevatten. Het is niet de bedoeling om een volledige analyse te zijn van alle feiten en informatie die erin zijn vervat en de daarin vervatte meningen kunnen zonder verdere wijzigingen worden gewijzigd. Let op. Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor enige schade en / of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze informatie.

http://www.mexem.com is een website die eigendom is van en beheerd wordt door Mexem Ltd.
Mexem Ltd is een Europese broker gereguleerd door de CySEC, licentienummer 325/17
Mexem Ltd staat geregistreerd in het register van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA)
Mexem Ltd staat geregistreerd in het register van Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Mexem Ltd staat geregistreerd bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFid)