Ontdek alle voordelen van MeXeM

 

Extreem lage en transparante tarieven

Het openen van een rekening bij MeXeM is geheel gratis. 

Wij bieden lage tarieven, wij vragen geen ticket kosten; geen minimums; geen technologie, software, platform of rapportage vergoedingen; geven lage financiering tarieven. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw rendement te maximaliseren.

Onze tarieven zijn eerlijk en transparant zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. U betaalt bij ons enkel voor de diensten waar u gebruik van maakt.

Professionele tools & rapportages

Krijg altijd de beste prijs executie garantie met onze SmartRoutingSM

De meeste brokers handelen tegen uw order in of verkopen die aan anderen om uit te voeren . De daaruit voortvloeiende slechte executie kost u waarschijnlijk meer dan de commissie die u betaalt. SmartRoutingSM zoekt voortdurend de best beschikbare prijzen voor aandelen, opties en combinaties om uw rendement zo hoog mogelijk te houden

Persoonlijke service

Uw eigen relatiemanager

 

Maak gebruik van onze financiële professionals die u graag assisteren en uitleggen hoe u het beste gebruik kunt maken van alle beschikbare technische instrumenten. Deze instrumenten helpen u met het maken van betere beslissingen voor uw investeringen.

Wij zijn hier om u te begeleiden zodat u deel kunt uitmaken van onze Mexem elite beleggersgroep. U krijgt bij ons een persoonlijke relatiemanager toegewezen. Wij staan altijd klaar om u te bedienen, zowel tijdens de Nederlandse als Amerikaanse beurstijden

Wereldwijd beleggen

Beleg wereldwijd op meer dan 120 beurzen 

MeXeM biedt  de mogelijkheid om wereldwijd te handelen. U kunt bij ons handelen op ruim 126 markten en 30 landen met een groot aanbod aan beleggingsproducten.

Zo kunt u bij MeXeM beleggen in aandelen, opties, futures, obligaties, valuta, sprinters, turbo's en ETF's - allemaal vanuit dezelfde effectenrekening.

Handelen op een bekroond Platform

Altijd en overal handelen op de beurs met uw pc, tablet of smartphone

Ons handelsplatform is speciaal ontwikkeld door en voor beleggers. Dat betekent dat u met gemak uw transacties kunt uitvoeren en ten alle tijden een goed overzicht heeft van uw beleggingen.

We zijn door het vakblad Barron’s al meer dan 10 jaar op een rij bekroond tot het beste beleggingssoftware. U kunt bij ons handelen op een veilig en het meest compleet platform.

​Ons platform stelt u in staat om snel en effectief over de hele wereld te handelen. Het bezit alle mogelijkheden en tools die u als beleggers wenst.

Regulering & Veiligheid

Beleggen met een goed gevoel 

De rekeningen van onze rekeninghouders zijn door de SIPC verzekerd tot een waarde van $500.000, waarvan maximaal $100.000 in cash. Daarnaast hebben we nog een aanvullende verzekering bij Lloyd’s of London die zorgt voor een additionele $29,5 miljoen waarvan inclusief $900.000 in cash.

 

Wij voldoen aan de EU-regulering en worden gereguleerd door Cysec. Ook staan we geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast worden wij ook gereguleerd door de Amerikaanse SEC, FINRA en NFC.

 

Door zowel de Amerikaanse als Europese regelgeving moeten de aandelen en andere effecten apart bewaard worden op een gesegregeerde rekening. Hierdoor kunnen uw aandelen niet aangesproken worden bij een eventuele faillissement van MeXeM of Interactive Brokers.

 

Veilig beleggen en uw veiligheid zijn onze hoogste prioriteiten.

  • Posities in uw portefeuille zijn extra verzekerd tot wel $30 miljoen.

  • Uw beleggersrekening is gewaarborgd tot $ 500.000 door de SIPC

  • MeXeM voldoet aan de EU-regulering en word gereguleerd door Cysec en staat geregistreerd in het AFM register.

  • Uw geld wordt  veilig bewaard op een aparte rekening dan die van de broker

  • Uw kapitaal wordt alleen gestort bij gerenommeerde banken

Bekroond

Het handelsplatform is uitgeroepen tot beste beleggingssoftware van de wereld in 2018 en dat al voor de laatste acht jaar op rij. 

Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen, Nederland

Pegasuslaan 5, 1831 Diegem, België

1st Arch. Kyprianou St. Loucaides Building, Limassol, 3036, Cyprus

  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

+31-202622685 | +32-35470144  | +357-25030447

Risicowaarschuwing: Mexem levert brokeragediensten met betrekking tot verschillende financiële instrumenten, waaronder aandelen, opties, futures, termijnopties, ETF's, warrants, gestructureerde producten, SSF's, obligaties, fondsenindexen. Alle vormen van financiële handel en beleggingen, inclusief beleggingen die worden aangeboden door Mexem, brengen risico's met zich mee voor de geïnvesteerde fondsen en vereisen daarom expertise, kennis en begrip van de risico's De brokeragediensten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers.

 

Alvorens een beslissing te nemen met betrekking tot financiële handel of belegging, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaringsniveau en risicotolerantie zorgvuldig te overwegen, en het wordt ten zeerste aanbevolen dat u een onafhankelijke financieel adviseur raadpleegt voordat u een dergelijke beslissing neemt. Mexem kan van tijd tot tijd algemene marktevaluaties, lessen en / of seminars over verschillende onderwerpen geven, die geen beleggingsadvies vormen. Daarbij houdt Mexem geen rekening met uw beleggingsdoelstellingen, ervaringsniveau en risicotolerantie, en dergelijke diensten moeten niet worden gezien als beleggingsadvies of enige vorm van aanbeveling. U moet er ook rekening mee houden dat prestaties uit het verleden geen betrouwbare indicator zijn voor toekomstige resultaten.

 

Elk gebruik van de Mexem website en alle transacties die via deze website worden gemaakt, zijn onderworpen aan onze Algemene Voorwaarden, inclusief alle bijlagen daarvan, die u grondig moet lezen voordat u op de website gaat handelen.

Elke advertentie of communicatie betreffende de distributie van derivaten die binnen het toepassingsgebied van de verordening van de FSMA van 26 mei 2016 betreffende de distributie van bepaalde afgeleide financiële instrumenten aan particuliere klanten vallen, is niet gericht aan het Belgische publiek.”

 

Opties brengen risico's met zich mee en zijn niet geschikt voor alle beleggers. Lees voordat u investeert in opties de "Kenmerken en risico's van gestandaardiseerde opties". Ga voor een exemplaar naar http://www.theocc.com/about/publications/character-risks.jsp. Alvorens te handelen, moeten cliënten de relevante verklaringen over het vrijgeven van risico's lezen op onze pagina Waarschuwingen en bekendmakingen - http://www.interactivebrokers.com/disclosures. Handelen in marge is alleen voor ervaren beleggers met risicovolle tolerantie. U kunt meer verliezen dan uw initiële investering. Zie http://www.interactivebrokers.com/interest voor meer informatie over marginaleveringstarieven. Futures brengen een hoog risico met zich mee en zijn niet geschikt voor alle beleggers. Het bedrag dat u mogelijk verliest, kan groter zijn dan uw initiële investering. Lees voordat u beveiligingsfutures verhandelt de Security Futures Risk Disclosure Statement. Ga voor een exemplaar naar http://www.interactivebrokers.com/disclosures. Er is een aanzienlijk risico van verlies bij het handelen in vreemde valuta. De valutadatum van valutatransacties kan variëren als gevolg van tijdzoneverschillen en feestdagen. Bij het handelen op buitenlandse valutamarkten kan het nodig zijn om geld te lenen om transacties in vreemde valuta af te handelen. Bij het berekenen van de transactiekosten op meerdere markten moet rekening worden gehouden met de rente op het geleende geld.

 

Interactive Brokers LLC "is een geregistreerd Broker-Dealer, Futures Commission Merchant en Forex Dealer Member, gereguleerd door de US Securities and Exchange Commission (SEC), de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) en de National Futures Association (NFA), en is een lid van de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) en verschillende andere zelfregulerende organisaties. Interactive Brokers onderschrijft of beveelt geen enkele financiële instelling of financiële dienstverlener aan, inclusief brokers, introducing brokers & andere externe financiële adviseurs of hedgefondsen. Interactive Brokers biedt executie- en clearingservices aan klanten. Geen van de hierin opgenomen informatie vormt een aanbeveling, aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod van Interactive Brokers om een effect, financieel product of instrument te kopen, verkopen of te behouden of om deel te nemen aan een specifieke beleggingsstrategie. Interactive Brokers geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt aangeboden.

 

Trader Workstation℠ is een handelsmerk van Interactive Brokers http://www.interactivebrokers.com/
TWS® is een geregistreerd handelsmerk van Interactive Brokers http://www.interactivebrokers.com/

 

Gebruik de bovenstaande suggesties of advies voor aankoop en / of verkoop en / of bezit van effecten en / of financiële activa van welke aard niet. Degene die deze instructie schendt, doet dit op eigen initiatief en het is zijn / haar eigen verantwoordelijkheid. De informatie die via e-mail wordt verstrekt, is niet bedoeld om alle noodzakelijke informatie voor een belegger te bevatten. Het is niet de bedoeling om een volledige analyse te zijn van alle feiten en informatie die erin zijn vervat en de daarin vervatte meningen kunnen zonder verdere wijzigingen worden gewijzigd. Let op. Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor enige schade en / of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze informatie.

http://www.mexem.com is een website die eigendom is van en beheerd wordt door Mexem Ltd.
Mexem Ltd is een Europese broker gereguleerd door de CySEC, licentie nummer 325/17
Mexem Ltd staat geregistreerd in het register van Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Mexem Ltd staat geregistreerd bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFid)