MeXeM is de Voordeligste Broker in België

Beleg op meer dan 120 wereldwijde beurzen 
bij de voordeligste Broker in België

Beleggen kan een complexe onderneming zijn, maar zodra u de kennis en ervaring heeft brengt het ook vele voordelen met zich mee. Als belegger bent u constant bezig met het analyseren van de markten, het grote voordeel van MeXeM is dat u zich daarnaast geen zorgen hoeft te maken over de kosten. Deze zijn namelijk de laagste in België, dus welk financieel product u ook koopt, u bent altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Vraag Gratis Brochure aan
MeXeM in België

MeXeM is sinds de zomer van 2018 actief in de Benelux, er is een kantoor in Amstelveen en binnenkort de opening het kantoor in Antwerpen. MeXeM zelf is al jaren een grote speler in landen zoals Israël en Zuid-Afrika.

MeXem is een “Introducing Broker” van Interactive Brokers (IB) uit de VS. Door deze samenwerking heeft u toegang tot het platform van IB. Dit platform heet het Traders Workstation (TWS), het TWS is een zeer geavanceerd platform dat aangepast kan worden aan de wensen van de gebruiker. Wanneer u een beginner bent dan kan MeXeM een layout voor u instellen wat het platform wat gebruiksvriendelijker maakt. Als u al meer ervaring heeft dan kunt u het platform inrichten zoals u zelf wilt maar voor vragen staat uw persoonlijke relatiemanager altijd voor u klaar. Dat is ook een verschil met andere brokers, bij MeXeM heeft u een persoonlijke relatiemanager, deze is volledig op de hoogte van uw rekening, zo heeft u altijd iemand aan de lijn die volledig op de hoogte is van uw rekening.
 

Besparen op Tarieven

Voor de meeste beleggers is het doel van beleggen om winst te maken. Wanneer u te hoge tarieven betaald is het maken van winst lastiger. MeXeM heeft de laagste tarieven in België met daarnaast ook nog eens het meest geavanceerde platform. Deze combinatie geeft u een voordeel dat u bij geen enkele andere broker/bank in België zult hebben.

 

In de onderstaande tabel hebben wij MeXeM vergeleken met 4 andere spelers op de markt, zo kunt u zelf zien hoeveel voordeliger u uit kunt zijn zodra u begint te beleggen bij MeXeM.

Zoals u kunt zien zijn de verschillen aanzienlijk, vooral het verschil met de banken is erg groot, in sommige gevallen kunt u tot aan 20 keer minder betalen voor een transactie bij MeXeM. Wanneer u een belegger bent die een meer dan gemiddeld aantal transacties per maand maakt kunnen de verschillen nog groter zijn. Voor een prijs op maat kunt u altijd contact met MeXeM.

Vraag Gratis Brochure aan
Geen verborgen kosten

Waar u bij sommige banken extra kosten moet betalen voor het openen of aanhouden van een rekening is dit bij MeXeM niet het geval. Het creëren van een rekening is geheel gratis en er is dus geen bewaarloon. De enige kosten die u betaald zijn de transactiekosten en wanneer u wilt kunt u voor sommige beurzen extra real-time data aanvragen, dit is meer voor de daytraders waarvoor de standaard grafieken niet up-to-date genoeg zijn. Speciaal voor de Belgische klanten draagt MeXeM automatisch de Beurstaks af aan de Belgische overheid, daar hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken.

 

De combinatie van de laagste tarieven met een zeer geavanceerd platform maakt MeXeM de logische keus als partner om de markt te betreden.

“Start vandaag met kosten besparen, wees geen
dief van uw eigen portemonnee!”

+31-202622685