Webinar

‘Hoe u zonder moeite een interessante strategie overneemt: signaalbeleggen’

MeXeM organiseert in samenwerking met Finodex een speciaal webinar over de voordelen en het gemak van Signaalbeleggen.

Datum en tijd: woensdag 13 november, 12:30u

  1. Hoe werkt signaalbeleggen en wat zijn de voordelen?

  2. Gemak van Copy Trade

  3. Aanbieding voor klanten MeXeM

 

Presentatie: Daniël de Vries, Finodex | iris.nl
 

Steeds meer particuliere beleggers starten met signaalbeleggen: het volgen een beleggingsstrategie van een derde partij. MeXeM werkt hiervoor inmiddels samen met iris.nl, hét platform voor signaalbeleggen. Op iris.nl staan bijna 40 beleggingsstrategieen die u kunt volgen, oftewel trading systemen en modelportefeuilles.
 
Voor u als klant van MeXeM is dat heel interessant. Stel u volgt via iris.nl een optiesysteem of een aandelenportefeuille. U ontvangt via iris.nl de koop- en verkoopsignalen en u beslist zelf of en hoe u de signalen omzet in orders voor de broker. 
Als u, net als de meeste beleggers, voor optimaal gemak gaat, dan maakt u vervolgens gebruik van een prachtige service van iris.nl: Copy Trade. Met Copy Trade zet u met 1 druk op de knop uw koop- en verkoopsignalen om in een order. De software van iris.nl stuurt die order door naar MeXeM. Wij zorgen voor de uitvoering en u ontvangt meteen bericht zodra uw order is uitgevoerd. Dat is een kwestie van een paar minuutjes. U heeft geen omkijken naar de beurs.

woensdag 13 november, 12:30u

Waarom Copy Trade?


1. Gemak: U hoeft zelf geen beleggingsstrategie samen te stellen en u hoeft geen orders in te voeren.
2. Eigen broker: Uw orders gaan net als nu via MeXeM naar de beurs voor uitvoering.
3. Geen extra kosten: De Copy Trade App is gratis. Als u via iris.nl een abonnement op een systeem of portefeuille heeft, dan is dat inclusief de Copy Trade service.

Over iris.nl


Het platform voor signaalbeleggen, iris.nl, is eigendom van Finodex. Finodex is een softwarebedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor particuliere beleggers. Finodex is zelf ook aanbieder van trading systemen en modelportefeuilles. 

+31-202622685 

Let Op: Mexem levert brokerage diensten met betrekking tot verschillende financiële instrumenten, waaronder aandelen, opties, futures, futures opties, ETF's, warrants, gestructureerde producten, SSF's, obligaties, fondsenindexen. Alle soorten financiële handel en investeringen, inclusief dergelijke die worden aangeboden door Mexem, brengt risico's met zich mee voor de geïnvesteerde fondsen en vereist daarom expertise, kennis en inzicht in risico's en is mogelijk niet geschikt voor alle beleggers. MeXeM BeNeLux staat onder toezicht van een Europese toezichthouder (CySec) en staat in het register van Autoriteit Financiële Markten (AFM).