U kunt bij ons beleggen in een groot assortiment aan financiële producten. Wij helpen u graag om te investeren op een van de toonaangevende beurzen in de wereld.

Maak gebruik van ons unieke handelsplatform waarmee u gemakkelijk transacties uit kunt voeren en een overzicht van uw beleggingen bij kunt houden.

Bent u een professionele belegger? Ook voor u hebben wij een breed scala aan mogelijkheden.

Of u nu een beginnende belegger bent die graag lokaal wilt investeren, of een professionele belegger die wereldwijd de beurs op gaat, ons platform zorgt ervoor dat u uw doelen kunt behalen.

Over Mexem

Mexem's Professional Team

Maak gebruik van onze financiële professionals die u graag assisteren en uitleggen hoe u het beste gebruik kunt maken van alle beschikbare technische instrumenten. Deze instrumenten helpen u met het maken van betere beslissingen voor uw investeringen.

Wij zijn hier om u te begeleiden zodat u deel kunt uitmaken van onze Mexem elite beleggersgroep.

Het kiezen van een Mexem Account

U kunt kiezen uit verschillende soorten beleggingsrekeningen, afhankelijk van uw doelen.

Of u nu een institutionele of individuele belegger bent, wij voorzien u van de beste tools die u nodig hebt om de juiste keuzes te kunnen maken.

Welke account u ook kiest, u zult toetreden tot een groep elite beleggers van over de hele wereld.

Veilig beleggen

Uw rekening wordt verzekerd door de SIPC tot $500.000.

Daarnaast voldoen we aan de EU-regulering en zijn geregistreerd in de CYsec en het AFM register. Bovendien worden wij gereguleerd door de Amerikaanse SEC, FINRA en NFC.

Veilig beleggen en uw veiligheid zijn onze hoogste prioriteiten.

MeXeM is de voordeligste

Broker van België

  • Extreem lage tarieven

  • Gratis Smartrouting Software

  • Uw eigen Relatie Manager

  • Verzekerd tot wel $30.000.000

  • Wereld's beste Trading Software*

Waarom Mexem?

wereldwijd beleggen

Beleg wereldwijd in meer dan 26 landen en 120 beurzen.

service

Handelen en ontvang service tijdens alle Nederlandse & Amerikaanse beurstijden.

Veilig beleggen

Uw rekening verzekerd tot $500,000

rapporten & software

Ontvang een gepersonaliseerd 

portfolio,  rapporten en analyses.

lage tarieven

Onze tarieven zijn de laagste op de Nederlandse beurs

Awards

Onze platform technologie is al 8 jaar op rij is de platform  uitgeroepen als beste van de wereld door het internationaal vakblad Barron's

TWS® Software

Beleg altijd en overal.

Waar je dan ook bent.

Mobile app

Desk app

 

Vraag onze gratis Brochure aan

Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen, Nederland

Keizer Karellaan 584. 5e verdieping, 1082 Brussel. België

1st Arch. Kyprianou St. Loucaides Building, Limassol, 3036, Cyprus

+31-202622685 | +32-35470144  | +357-25030447

  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Risicowaarschuwing: Mexem levert brokeragediensten met betrekking tot verschillende financiële instrumenten, waaronder aandelen, opties, futures, termijnopties, ETF's, warrants, gestructureerde producten, SSF's, obligaties, fondsenindexen. Alle vormen van financiële handel en beleggingen, inclusief beleggingen die worden aangeboden door Mexem, brengen risico's met zich mee voor de geïnvesteerde fondsen en vereisen daarom expertise, kennis en begrip van de risico's De brokeragediensten zijn mogelijk niet geschikt voor alle beleggers.

 

Alvorens een beslissing te nemen met betrekking tot financiële handel of belegging, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaringsniveau en risicotolerantie zorgvuldig te overwegen, en het wordt ten zeerste aanbevolen dat u een onafhankelijke financieel adviseur raadpleegt voordat u een dergelijke beslissing neemt. Mexem kan van tijd tot tijd algemene marktevaluaties, lessen en / of seminars over verschillende onderwerpen geven, die geen beleggingsadvies vormen. Daarbij houdt Mexem geen rekening met uw beleggingsdoelstellingen, ervaringsniveau en risicotolerantie, en dergelijke diensten moeten niet worden gezien als beleggingsadvies of enige vorm van aanbeveling. U moet er ook rekening mee houden dat prestaties uit het verleden geen betrouwbare indicator zijn voor toekomstige resultaten.

 

Elk gebruik van de Mexem website en alle transacties die via deze website worden gemaakt, zijn onderworpen aan onze Algemene Voorwaarden, inclusief alle bijlagen daarvan, die u grondig moet lezen voordat u op de website gaat handelen.

Elke advertentie of communicatie betreffende de distributie van derivaten die binnen het toepassingsgebied van de verordening van de FSMA van 26 mei 2016 betreffende de distributie van bepaalde afgeleide financiële instrumenten aan particuliere klanten vallen, is niet gericht aan het Belgische publiek.”

 

Opties brengen risico's met zich mee en zijn niet geschikt voor alle beleggers. Lees voordat u investeert in opties de "Kenmerken en risico's van gestandaardiseerde opties". Ga voor een exemplaar naar http://www.theocc.com/about/publications/character-risks.jsp. Alvorens te handelen, moeten cliënten de relevante verklaringen over het vrijgeven van risico's lezen op onze pagina Waarschuwingen en bekendmakingen - http://www.interactivebrokers.com/disclosures. Handelen in marge is alleen voor ervaren beleggers met risicovolle tolerantie. U kunt meer verliezen dan uw initiële investering. Zie http://www.interactivebrokers.com/interest voor meer informatie over marginaleveringstarieven. Futures brengen een hoog risico met zich mee en zijn niet geschikt voor alle beleggers. Het bedrag dat u mogelijk verliest, kan groter zijn dan uw initiële investering. Lees voordat u beveiligingsfutures verhandelt de Security Futures Risk Disclosure Statement. Ga voor een exemplaar naar http://www.interactivebrokers.com/disclosures. Er is een aanzienlijk risico van verlies bij het handelen in vreemde valuta. De valutadatum van valutatransacties kan variëren als gevolg van tijdzoneverschillen en feestdagen. Bij het handelen op buitenlandse valutamarkten kan het nodig zijn om geld te lenen om transacties in vreemde valuta af te handelen. Bij het berekenen van de transactiekosten op meerdere markten moet rekening worden gehouden met de rente op het geleende geld.

 

Interactive Brokers LLC "is een geregistreerd Broker-Dealer, Futures Commission Merchant en Forex Dealer Member, gereguleerd door de US Securities and Exchange Commission (SEC), de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) en de National Futures Association (NFA), en is een lid van de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) en verschillende andere zelfregulerende organisaties. Interactive Brokers onderschrijft of beveelt geen enkele financiële instelling of financiële dienstverlener aan, inclusief brokers, introducing brokers & andere externe financiële adviseurs of hedgefondsen. Interactive Brokers biedt executie- en clearingservices aan klanten. Geen van de hierin opgenomen informatie vormt een aanbeveling, aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod van Interactive Brokers om een effect, financieel product of instrument te kopen, verkopen of te behouden of om deel te nemen aan een specifieke beleggingsstrategie. Interactive Brokers geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt aangeboden.

 

Trader Workstation℠ is een handelsmerk van Interactive Brokers http://www.interactivebrokers.com/
TWS® is een geregistreerd handelsmerk van Interactive Brokers http://www.interactivebrokers.com/

 

Gebruik de bovenstaande suggesties of advies voor aankoop en / of verkoop en / of bezit van effecten en / of financiële activa van welke aard niet. Degene die deze instructie schendt, doet dit op eigen initiatief en het is zijn / haar eigen verantwoordelijkheid. De informatie die via e-mail wordt verstrekt, is niet bedoeld om alle noodzakelijke informatie voor een belegger te bevatten. Het is niet de bedoeling om een volledige analyse te zijn van alle feiten en informatie die erin zijn vervat en de daarin vervatte meningen kunnen zonder verdere wijzigingen worden gewijzigd. Let op. Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor enige schade en / of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze informatie.

http://www.mexem.com is een website die eigendom is van en beheerd wordt door Mexem Ltd.
Mexem Ltd is een Europese broker gereguleerd door de CySEC, licentienummer 325/17
Mexem Ltd staat geregistreerd in het register van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA)
Mexem Ltd staat geregistreerd in het register van Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Mexem Ltd staat geregistreerd bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFid)